Czujnik na zdjęciu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DawPow
    Classic
    • 2016
    • 10

Czujnik na zdjęciu

Zamieszczone przez wesol
    Ta jasne a wujkowi to brali żarówki do ekspertyzy dla zabawy kiedyś co nie jak wracał z polowania. Ja nawet przy stluczce bym się upierał ze te lampki majstrowane mnie oslepily tak jak dzieciarnia laserkami świecą w samoloty itp. Udowodnij mi ze mnie to nie oslepilo.
    Podajecie już skrajne przypadki, stuczka, a wypadek to dwie różne rzeczy. Z tego co mi wiadomo to światła do jazdy dziennej nie oślepiają kierowców, LEDy to nie jakiś tam kosmos rażący dodatkowo jak sama nazwa mówi jeździmy na nich w dzień! Według tej teorii to nawet zwykłe mijania mogą Cię oślepiać przez co spowodujesz wypadek.

Ty będziesz próbował mi udowodnić, że ja Cię oślepiłem, a ja wtedy mogę uznać, że nie zachowałeś wystarczającej ostrożności i byłeś rozkojarzony przez co doszło do kolizji. - Gdybanie takie nie ma sensu...

PS. Ktoś pisał o kodowaniu halogenów, żeby działały w formie dziennych. Tylko to jest LiftBack i wątpie czy ma taką opcję cały halogen by trzeba było wymienić albo coś... --> bo jakby miał zwykły halogen świecić to co to za oszczędność.
  • karollog
    Classic
    • 2013
    • 13

Czujnik na zdjęciu

Witam,

to raczej z cyklu szybkie pytanie, szybka odpowiedź. Ciekawi mnie co to za czujnik jak na zdjęciach. Silnik 2.0 benz.

Z góry dzięki,

K.
    Załączone pliki
    Octavia I Combi 4x4 SLX
    115KM AZH 2.0 + LPG

Komentarz

• matrix_pl
      Elegance
      • 2010
      • 758

karollog, czujnik światła wstecznego ? bodajże ten ... http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=718
      Foty ze Spotu http://forum.octaviaclub.pl/album_cat.php?cat_id=33

Komentarz

• karollog
        Classic
        • 2013
        • 13

otoż to moze byc to. Po prostu robilo wrażenie jednego elementu, mówiąc o cześci metalowej. Jutro sprawdze. THX.
        Octavia I Combi 4x4 SLX
        115KM AZH 2.0 + LPG

Komentarz

Pracuję...